1. Καταγραφή στοιχείων ζώων συντροφιάς. Ενημερωθείτε >>> 
  2. Επιπρόσθετα μέτρα κατά την μεταφορά οχημάτων χρήσης εναλλακτικών καυσίμων (AFVs) με Ε/Γ-Ο/Γ πλοία. Ενημερωθείτε >>>

Απαγορευτικό απόπλου - Τροποποιήσεις δρομολογίων. Ενημερωθείτε >>>

Στην ΑΝΕΚ LINES η εκδήλωση της «Διεθνούς Ένωσης Κρητών Δημοσιογράφων & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης»

Η ΑΝΕΚ LINES, σε θερμό κλίμα παρά την έντονη κακοκαιρία που επικρατούσε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, φιλοξένησε, στο πλοίο «ΚΡΗΤΗ ΙΙ», για πρώτη φορά, την κοπή της βασιλόπιτας της «Διεθνούς Ένωσης Κρητών Δημοσιογράφων & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης».

Τους παριστάμενους από το χώρο των ΜΜΕ, του πολιτισμού και της πολιτικής καλωσόρισε ο πλοίαρχος του “ΚΡΗΤΗ ΙΙ” cpt Μανώλης Σέγκος, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και αισιοδοξία, τονίζοντας ότι η ΑΝΕΚ LINES ήταν και παραμένει σταθερά δίπλα στην Κρήτη και τους όπου γης Κρήτες.

01.JPG
Λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης χαμογελαστοί από αριστερά ο κος Νίκος Μέντης Προϊστάμενος Αρχιθαλαμηπόλος του "ΚΡΗΤΗ ΙΙ", ο Ύπαρχος του "ΚΡΗΤΗ ΙΙ" cpt Φραγκίσκος Μαυρογιαννάκης, ο Πρόεδρος της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε κος Γιώργος Μοσκοβίτης, ο πλοίαρχος του «ΚΡΗΤΗ ΙΙ» cpt Μανώλης Σέγκος και δίπλα του η Υπεύθυνη χορηγιών της ANEK κα. Άννα Νικολακάκη

02.JPG
Ο πλοίαρχος του "ΚΡΗΤΗ ΙΙ" cpt Μανώλης Σέγκος έχοντας μόλις παραλάβει τιμής ένεκεν από τον Πρόεδρο της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε κο Γιώργο Μοσκοβίτη μία εικόνα του προστάτη των θαλασσινών, Αγίου Νικολάου. Στη μέση το μέλος της Ένωσης κος Γιώργος Αλατσάκης.

Ο Πρόεδρος της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε κος Γιώργος Μοσκοβίτης από την πλευρά του, ευχήθηκε καλοτάξιδη η νέα χρονιά, αναφέρθηκε στον σκοπό της Ίδρυσης της νέας αυτής Ένωσης και ευχαρίστησε την ΑΝΕΚ LINES, τον πλοίαρχο, τους αξιωματικούς και το πλήρωμα του ΚΡΗΤΗ ΙΙ για την ζεστή φιλοξενία.

03.JPG
Τον χαιρετισμό του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως κου Καραμαλάκη Μιχάλη παρακαλουθεί πρώτος από αριστερά ο Πρόεδρος της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε κος Γιώργος Μοσκοβίτης, δίπλα του ο κος Γιώργος Αλατσάκης και πρώτος από δεξιά ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης κος Νικόλαος Μπιμπάκης.

Σε σύντομο χαιρετισμό της η Υπεύθυνη Χορηγιών της ΑΝΕΚ LINES κα Άννα Νικολακάκη, ευχήθηκε στον νεοσύστατο φορέα ως “Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης” να επικοινωνούν αισιόδοξες ειδήσεις – που τόσο έχουν λείψει στην covid εποχή – και ως “Διεθνής Ένωσης Κρητών Δημοσιογράφων” να επικοινωνούν την παράδοση και τον πολιτισμό της Κρήτης.

04.JPG
Η Υπεύθυνη Χορηγιών της ΑΝΕΚ κα Άννα Νικολακάκη έχοντας μόλις παραλάβει τιμητική πλακέτα για την στήριξη της εταιρείας στην Ένωση από τον κο Γ.Μοσκοβίτη . Μαζί τους ο κος Ν. Μπιμπάκης και ο κος Γ.Αλατσάκης

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ανακηρύχθηκαν επίτιμα μέλη της Ένωσης ο “Κρητικός” Πάπας & Πατριάρχης Αλεξανδρείας & Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος, ο παραγωγός & υψηλής ποιότητας κινηματογραφιστής κος Γιώργος Σγουράκης, καθώς επίσης και ο εικαστικός κος Ρουσσέτος Παναγιωτάκης.

05.JPG
Ξεσήκωσαν με τους όμορφους χορούς τους τα χαμογελαστά Κρητικόπουλα τους παριστάμενους.

Οι προσκεκλημένοι αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά, διασκέδασαν με κρητική μουσική και χορό, ενώ παράλληλα, απόλαυσαν πλούσια κεράσματα πάντα με τη γνωστή κρητική φιλοξενία, τον επαγγελματισμό και την ευγένεια των πληρωμάτων της ΑΝΕΚ LINES.

Η ΑΝΕΚ, ακόμα και σε δύσκολες εποχές, πιστή στο χειμωνιάτικο ραντεβού των κρητικών σωματείων, υποδέχεται φιλόξενα Κρήτες και φίλους της Κρήτης, ταξιδεύοντας οράματα και πολιτισμό!!!

06.JPG
Ο κος Νίκος Μέντης Προϊστάμενος Αρχιθαλαμηπόλος του "ΚΡΗΤΗ ΙΙ", στο κέντρο, με το φιλόξενο πλήρωμα του πλοίου πανέτοιμοι να υποδεχτούν τους προσκεκλημένους της εκδήλωσης της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε.

Εγγραφή στο Νewsletter
{{errorMsgs[0]}} {{successMsgs[0]}}
Εγγραφή