1. Καταγραφή στοιχείων ζώων συντροφιάς. Ενημερωθείτε >>> 
  2. Επιπρόσθετα μέτρα κατά την μεταφορά οχημάτων χρήσης εναλλακτικών καυσίμων (AFVs) με Ε/Γ-Ο/Γ πλοία. Ενημερωθείτε >>>
EN
Εγγραφή / Σύνδεση

Εγγραφή

Με την εγγραφή σου στην υπηρεσία Single Sign On σε καλωσορίζουμε στο ενιαίο ψηφιακό περιβάλλον της Attica Group, όπου μπορες να απολαμβάνεις ακόμα περισσότερα!

  • Με την εγγραφή σου έχεις πρόσβαση στα website των Superfast Ferries, Βlue Star Ferries, Hellenic Seaways, Anek Lines & Seasmiles και χρησιμοποιώντας τα ίδια στοιχεία (email & κωδικό πρόσβασης) συνδέεσαι παντού.
  • Τα στοιχεία σου συμπληρώνονται αυτόματα κατά την κράτηση, ώστε να την ολοκληρώνεις πιο γρήγορα και πιο εύκολα.
  • Για να βλέπεις όλα σου τα ταξίδια, οργανωμένα σε ένα μόνο σημείο. Όσα έχεις προγραμματίσει, αλλά και όλα όσα έχεις ήδη πραγματοποιήσει. Και αν είσαι μέλος Seasmiles, για να έχεις την πλήρη εικόνα του λογαριασμού σου.

Σύνδεση Μέλους

Πραγματοποίησε είσοδο εάν έχεις κάνει ήδη εγγραφή στα site Superfast Ferries, Blue Star Ferries & Hellenic Seaways ή εάν είσαι μέλος του SeaSmiles logo

ANEK LINES: Περήφανη χορηγός του Grand Winner Διονύση Ξένου

01.JPG
O Δ.Ξένος έχοντας μόλις ανακηρυχθεί Grand Winner της κατηγορίας του, μία απίστευτη διάκριση που απονέμεται για πρώτη φορά σε Έλληνα καρατέκα.

Η ANEK LINES, σταθερός αρωγός του ελληνικού αθλητισμού και του “ευ αγωνίζεσθαι”, συμπορεύεται για μία ακόμα χρονιά, με τον παγκόσμιο πρωταθλητή καράτε Διονύση Ξένο.

Του Διονύση, που ανακηρύχθηκε, τον Ιανουάριο του 2023, στο Κάιρο, Grand Winner της κατηγορίας του, κατακτώντας έτσι τον πιο τιμητικό τίτλο που μπορεί να κερδίσει ένας αθλητής και οποίος απονέμεται για πρώτη φορά σε Έλληνα καρατέκα.

Ο 27χρονος αθλητής, βρίσκεται στο νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης ενώ έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση του ανάμεσα στους 8 κορυφαίους για τα European games που θα διεξαχθούν τον Ιούνιο.

 02-(2).JPG

Ο Διονύσης Ξένος, από την αρχή του 2022 ως σήμερα, έχει αγωνιστεί συνολικά σε 10 πρωταθλήματα, στα 9 εκ των οποίων ανέβηκε στο βάθρο!!! Πιο συγκεκριμένα, αναδείχθηκε χρυσός πρωταθλητής στα πανελλήνια πρωταθλήματα 2022 & 2023, Χρυσός στο karate 1 premier league στο Ραμπάτ, Αργυρός στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2022, Χρυσός στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα 2022, Χρυσός στα Mediterranean Games (Μεσογειακή Ολυμπιάδα) 2022, Χάλκινος στα World Games 2022, Αργυρός στο karate 1 premier league στο Μπακού, Αργυρός στο karate 1 premier league στο Κάιρο και Αργυρός στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό!

Με αφορμή την ανανέωση της χορηγίας ο Διονύσης Ξένος ανέφερε: «Το ΕΜΕΙΣ είναι ανώτερο του ΕΓΩ. Πάντα το ΜΑΖΙ είναι καλύτερο. Γι’ αυτό, μαζί με την ΑΝΕΚ νιώθω δυνατότερος. Δεν είμαι μόνος. Έχω για συνοδοιπόρους μου ανθρώπους που πιστεύουν σε μένα και μια εταιρεία - σύμβολο πλέον της αλληλεγγύης και της προσφοράς στις αξίες του αθλητισμού. Ευγνώμων, ευλογημένος, περήφανος!»

03-(1).JPG

Η ΑΝΕΚ LINES υπερήφανη για τις τεράστιες διακρίσεις του Διονύση, στα αθλητικά τερέν της χώρας μας και του εξωτερικού – διακρίσεις που δικαίως τον έχουν κατατάξει στην παγκόσμια ελίτ των καρατέκα - ανανεώνει την στήριξή της στο σπουδαίο πρωταθλητή και εύχεται καλοτάξιδη η πορεία του για την κορυφή.

Η ANEK πιστή στη δέσμευσή της να στηρίζει την κοινωνία και τους ανθρώπους, δίνει ώθηση στα όνειρα των αθλητών και συνταξιδεύει περήφανα μαζί τους προς την επιτυχία.

04-(1).JPG

 



Επιβεβαίωση Email

Παρακαλούμε συμπλήρωσε τον μοναδικό κωδικό που έλαβες στο email σου: {{values.Email}}
Σε περίπτωση που δεν έλαβες τον κωδικό, παρακαλούμε πάτησε παρακάτω για την επαναποστολή του.
{{otpRemaingTimeFormatted}}
Επαναποστολή κωδικού
Εγγραφή στο Νewsletter
Η εγγραφή στο newsletter ολοκληρώθηκε επιτυχώς.
Εγγραφή