1. Καταγραφή στοιχείων ζώων συντροφιάς. Ενημερωθείτε >>> 
  2. Επιπρόσθετα μέτρα κατά την μεταφορά οχημάτων χρήσης εναλλακτικών καυσίμων (AFVs) με Ε/Γ-Ο/Γ πλοία. Ενημερωθείτε >>>

Η ΑΝΕΚ LINES ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ TTG 2022

Η ΑΝΕΚ LINES ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ TTG Travel Experience 2022

 01.JPG

Η ANEK LINES ήταν δυναμικά παρούσα στη διεθνή τουριστική έκθεση TTG Travel Experience 2022, στην μεγαλύτερη και πιο σημαντική επαγγελματική έκθεση της Ιταλίας, που διεξήχθη, από τις 12 έως τις 14 Οκτωβρίου, στο Rimini, το παραθαλάσσιο θέρετρο της “Αδριατικής Ριβιέρας”.

Στην έκθεση του Ρίμινι που μετράει σχεδόν έξι δεκαετίες εμπειρίας στο χώρο του τουρισμού, η προσέλευση επαγγελματιών και επισκεπτών φέτος ήταν εντυπωσιακή, σημειώνοντας αύξηση κατά 25% σε σχέση με την περυσινή χρονιά!

Σε ένα μοντέρνο, λειτουργικό και φιλόξενο περίπτερο, η ΑΝΕΚ LINES, υποδέχτηκε για μία ακόμα χρονιά, tour operators, travel agents, εκπροσώπους τουριστικών φορέων και επιχειρήσεων τουρισμού, ξενοδόχους, οικονομικούς παράγοντες κλπ.

Τα στελέχη της ΑΝΕΚ ενημέρωσαν τους επισκέπτες της έκθεσης για τους δημοφιλείς ελληνικούς νησιωτικούς προορισμούς που εξυπηρετούν τα πλοία της εταιρείας, τις ελκυστικές οικονομικές προσφορές - για τους επιβάτες άνω των 60, τους νέους, τις οικογένειες και τις παρέες, τα μέλη της Anek Smart - και τις υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες εν πλω, που προσφέρει η εταιρεία όχι μόνον την καλοκαιρινή περίοδο, αλλά ολόκληρο το χρόνο. Για αναλυτικές πληροφορίες & κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της ΑΝΕΚ στο www.anek.gr.

 02.JPG

Η ΑΝΕΚ LINES, για μία ακόμα φορά, εκπροσωπώντας επάξια τη χώρα μας στις ευρωπαϊκές εκθέσεις που αφορούν στον νευραλγικό κλάδο του τουρισμού, με την αξιοπιστία και την ελληνική φιλοξενία που τη χαρακτηρίζουν, προάγει τον ελληνικό και τον κρητικό τουρισμό διεθνώς.

Προβάλλοντας τον αξεπέραστο πολιτισμό, τις φυσικές ομορφιές, την κουλτούρα και την διατροφική παράδοση της Ελλάδας, η ΑΝΕΚ LINES, θα συνεχίσει να μετέχει σε σημαντικές τουριστικές εκθέσεις. Θα συνεχίσει να κλείνει Ραντεβού με την Ελληνική Φιλοξενία στα πλοία της ΑΝΕΚ LINES!

 03.JPG

Εγγραφή στο Νewsletter
{{errorMsgs[0]}} {{successMsgs[0]}}
Εγγραφή