1. Καταγραφή στοιχείων ζώων συντροφιάς. Ενημερωθείτε >>> 
  2. Επιπρόσθετα μέτρα κατά την μεταφορά οχημάτων χρήσης εναλλακτικών καυσίμων (AFVs) με Ε/Γ-Ο/Γ πλοία. Ενημερωθείτε >>>

Στην ANEK LINES η μεγάλη τελετή βράβευσης των πρωταθλητών του Γυμν. Συλλόγου “ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ”

H ΑΝΕΚ LINES, στηρίζοντας με συνέπεια τους τοπικούς αθλητικούς Συλλόγους και τον καθημερινό αγώνα των αθλητών, φιλοξένησε για δεύτερη συνεχή χρονιά, με επιτυχία την ετήσια εκδήλωση του Γυμν. Συλλόγου “Ελευθέριος Βενιζέλος”, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στο σύγχρονο Συνεδριακό Κέντρο της ΑΝΕΚ.

 01.JPG

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορείς, γονείς και οικείοι χειροκρότησαν τους αθλητές του Γ.Σ. Ελ. Βενιζέλος που βραβεύτηκαν, καταφέρνοντας όχι μόνο να ξεπεράσουν τα όποια εμπόδια αλλά και να πετύχουν υψηλούς στόχους και επιδόσεις.

Κατά την έναρξη της τελετής, ο Πρόεδρος της ΑΝΕΚ LINES, κ. Γιώργος Κατσανεβάκης, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, επισημαίνοντας ότι η ΑΝΕΚ LINES παραμένει σταθερός αρωγός του “ευ αγωνίζεσθε”. Επίσης ο κο Κατσανεβάκης θύμισε στους νεαρούς αθλητές την φράση του Ομήρου: «Αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων, μηδέ γένος πατέρων αισχυνέμεν» και τους προέτρεψε κατά την Καζαντζακική ρήση να φθάσουν “...όπου δεν μπορούν”.


02.JPGΌπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Ελ. Βενιζέλος, κ. Γιώργος Γιατρουδάκης στο πλαίσιο της εκδήλωσης: «Και φέτος, όπως κάθε χρόνο, είμαστε όλοι εδώ παρόντες στο φιλόξενο Συνεδριακό Κέντρο της ΑΝΕΚ, για να τιμήσουμε τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές μας. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτά τα παιδιά που έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό για να πετύχουν τους στόχους τους, είτε τους αθλητικούς, είτε τους συλλογικούς, είτε τους προσωπικούς ξεπερνώντας κάθε δυσκολία. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς το γεγονός ότι τα παιδιά, με τη θέλησή τους και με την υποστήριξη των προπονητών τους, αγωνίζονται καθημερινά για να καταφέρουν να πετύχουν αυτό που άλλοι θεωρούν ακατόρθωτο, ενίοτε και σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες».

Με ιδιαίτερες επευφημίες και ανάλογα εύσημα απονεμήθηκαν οι τιμητικές διακρίσεις στους δυο Χανιώτες σφυροβόλους Μιχάλη Αναστασάκη και Χρήστο Φραντζεσκάκη -που έχουν ήδη βάλει “πλώρη” για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο-, καθώς και στον καταξιωμένο προπονητή τους κ. Κώστα Παπαμαρκάκη.

Επιπλέον, η εκδήλωση φέτος είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα, καθώς τιμήθηκαν σε κλίμα συγκίνησης μέλη του συλλόγου, τα οποία είχαν συμβάλει στην ίδρυση του το 1976.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Πανελληνίως στον στίβο ο Γυμν.Συλ. “ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ” την τελευταία δεκαετία εναλλάσσεται επάξια στις δύο πρώτες θέσεις της γενικής κατάταξης αξιολόγησης του ΣΕΓΑΣ, ανάμεσα σε 340 συλλόγους από όλη την χώρα.

 03.JPG

Για μια ακόμη φορά, το Συνεδριακό Κέντρο της ΑΝΕΚ έγινε σημείο συνάντησης τοπικών αθλητικών Συλλόγων και επιβράβευσης σημαντικών αθλητικών διακρίσεων, εντός Κρήτης, Πανελληνίως, Πανερευπαϊκώς, αλλά και σε Παγκόσμιο επίπεδο.

Η ΑΝΕΚ LINES, πιστή στη δέσμευσή της να στηρίζει τον τόπο, επιβραβεύει την ευγενή άμιλλα και τα αθλητικά ιδεώδη. Τιμά ως σταθερός αρωγός τον αγώνα αθλητών & πρωταθλητών του Γυμν. Συλ. “ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ” και εύχεται ως χορηγός καλοτάξιδη η πορεία των Μ. Αναστασάκη και Χρ. Φραντζεσκάκη στους Ολυμπιακούς του Τόκυο.

Υπερήφανα συνεχίζουμε με πλώρη το μέλλον!

 04-(1).JPG

 

Εγγραφή στο Νewsletter
{{errorMsgs[0]}} {{successMsgs[0]}}
Εγγραφή