1. Καταγραφή στοιχείων ζώων συντροφιάς. Ενημερωθείτε >>> 
  2. Επιπρόσθετα μέτρα κατά την μεταφορά οχημάτων χρήσης εναλλακτικών καυσίμων (AFVs) με Ε/Γ-Ο/Γ πλοία. Ενημερωθείτε >>>

Το νέο ΑΝΕΚΟRΑΜΑ κυκλοφόρησε και μας ταξιδεύει στα μαγικά Χανιά

01.JPGΜε καλοκαιρινή διάθεση, πλούσια ύλη, ενδιαφέροντα αφιερώματα και μοναδικές προτάσεις για συναρπαστικές αποδράσεις, κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού ANEKORAMA, φιλοξενώντας όλη την γκάμα της θεματολογίας που το ανέδειξε σε αγαπημένη εν πλω συνήθεια των επιβατών, που ταξιδεύουν με την ΑΝΕΚ LINES, στο Αιγαίο, την Κρήτη, την Αδριατική.

Από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα, του 22ου τεύχους του περιοδικού, που είναι στα ελληνικά και τα αγγλικά, μπορείτε να βρείτε τα πάντα για να απογειώσετε τις καλοκαιρινές σας δραστηριότητες και όχι μόνο.

Ταξιδέψτε στα μαγικά Χανιά με τον φακό του Γιάννη Γιαννέλου, και γνωρίστε, μέσα από το υπέροχο αυτό αφιέρωμα που αποπνέει ιστορία και ξυπνάει τις αισθήσεις, εκπληκτικές ομορφιές άγριων τοπίων, ναούς και μοναστήρια, μυστικά της πόλης, απόκρημνες και κρυστάλλινες παραλίες...

Μοιραστείτε με τον πολυβραβευμένο Steve Vranakis, τον πρώτο Chief Creative Officer της χώρας μας, το όραμά του για την Ελλάδα και την αιώνια αγάπη του για τον τόπο καταγωγής του, την Κρήτη.

02-(3).JPG“Ταξιδέψτε” στο χθες μέσα από τις ασπρόμαυρες φωτογραφικές καταγραφές του Γιώργου Ανυφαντάκη και ανακαλύψτε την “ψυχή” της μοναδικής Δυτικής Κρήτης.

Επισκεφτείτε την Ανάφη, τον τόπο καταφυγής και σωτηρίας των Αργοναυτών, ανεβείτε στον Κάλαμο τον δεύτερο υψηλότερο μονόλιθο στην Ευρώπη, μετά τον Βράχο του Γιβραλτάρ και χαλαρώστε στις πολύχρωμες παραλίες του καταγάλανου νησιού. 

Ενημερωθείτε για το νέο εντυπωσιακό υπερσύγχρονο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων που θα φιλοξενήσει πάνω από 3.500 εκθέματα.

Γνωρίστε τα «μυστικά των ακτών», από την Εταιρεία Μελέτης Αρχαίων Ακτογραμμών AKTES, που ερευνά τις μεταβολές του επιπέδου της θάλασσας, σε βάθος χιλιετιών, αποκαλύπτοντας την δύναμη της φύσης.

Και βέβαια, το ANEKORAMA δίνει την ευκαιρία στους επιβάτες να γνωρίσουν καλύτερα την ANEK μέσα από τις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί.

03-(1).JPG

Όπως η συμμετοχή της εταιρείας στο 2ο Chania Business Forum, η συμβολή στην αποκατάσταση του Στρατηγείου της Επανάστασης του Θερίσου, η αρωγή στο 4ο Παγκρήτιο Ενεργειακό Συνέδριο και η ουσιαστική στήριξη σε παγκόσμιους πρωταθλητές όπως ο Διονύσης Ξένος, ο Απόστολος Παπαστάμος και ο Κώστας Λιβανός

Σταθερό σημείο αναφοράς τα τελευταία χρόνια στο περιοδικό, η ατζέντα με τα καλύτερα. Σε αυτό το ANEKORAMA οι αναγνώστες μπορούν να συμβουλευτούν την εξαιρετική λίστα που περιλαμβάνει προτάσεις για shopping, φαγητό, ποτό και διαμονή στα δημοφιλή Χανιά.

04-(1).JPGΑναζητήστε εντελώς δωρεάν το ANEKORAMA στα πλοία και τα πρακτορεία της ΑΝΕΚ LINES και “ταξιδέψτε” μέσα από τις σελίδες του, σε μαγικούς προορισμούς όλο το χρόνο. Επισημαίνεται, ότι στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τον Covid -19 το περιοδικό κυκλοφορεί φέτος συσκευασμένο σε διάφανη σακούλα ώστε να διασφαλίζεται η ατομική χρήση του κάθε τεύχους.

Μπορείτε να ξεφυλλίσετε εδώ το νέο ANEKORAMA και να ανακαλύψετε μέσα από τις σελίδες του, τον επόμενο ...ταξιδιωτικό σας προορισμό, συντροφιά πάντα με την ΑΝΕΚ LINES!

 

Εγγραφή στο Νewsletter
{{errorMsgs[0]}} {{successMsgs[0]}}
Εγγραφή