1. Καταγραφή στοιχείων ζώων συντροφιάς. Ενημερωθείτε >>> 
  2. Επιπρόσθετα μέτρα κατά την μεταφορά οχημάτων χρήσης εναλλακτικών καυσίμων (AFVs) με Ε/Γ-Ο/Γ πλοία. Ενημερωθείτε >>>

Η ΑΝΕΚ LINES στηρίζει τον Πρωταθλητή ΝΟΧ – ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ

ΑΝΕΚ LINES: Υπερήφανα Συνεχίζει να Στηρίζει τον Πρωταθλητή ΝΟΧ – ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ

 01.JPG
Ο Αντιπρόεδρος της ΑΝΕΚ LINES Σπύρος Πρωτοπαπαδάκης (στο κέντρο) ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγίας της εταιρείας με το Τμήμα Κανόε Καγιάκ του ΝΟΧ

Η ANEK LINES, με ιδιαίτερη χαρά ανακοίνωσε την ανανέωση της χορηγίας με τον πρωταθλητή ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων (Ν.Ο.Χανίων) κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο της εταιρείας στα Χανιά.

 02.JPG
Ο Αντιπρόεδρος της ΑΝΕΚ LINES Σπύρος Πρωτοπαπαδάκης (στο κέντρο) έχοντας μόλις επιδώσει συμβολικά δώρα στον Κώστα Δασκαλάκη (δεξιά) για τις σπουδαίες διακρίσεις του στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics του Αμπού Ντάμπι. Αριστερά διακρίνεται η Άννα Νικολακάκη, Υπεύθυνη Χορηγιών της ΑΝΕΚ.

Η ανάπτυξη του αθλήματος Κανόε Καγιάκ ξεκίνησε από το Ναυτικό Όμιλο Χανίων το 1996 και αναπτύχθηκε ραγδαία στο Νομό Χανίων. Έχοντας στο δυναμικό του 70 αθλητές και αθλήτριες το τμήμα Κανόε Καγιάκ, με σταθερά βήματα, έχει εδραιωθεί στην κορυφή.

 03.JPG
Η Πρόεδρος του ΝΟΧ Χαρά Μυλωνάκη επιδίδοντας τιμητική πλακέτα στον Αντιπρόεδρο της ΑΝΕΚ LINES Σπύρο Πρωτοπαπαδάκη για την 20ετή στήριξη της εταιρείας στον Όμιλο.

Την εντυπωσιακή τροπαιοθήκη του Τμήματος, κοσμούν εκατοντάδες μετάλλια από την συμμετοχή τους σε τοπικούς, πανελλήνιους, μεσογειακούς, ευρωπαϊκούς, παραολυμπιακούς & παγκόσμιους αγώνες.

 04.JPG
Ο Αντιπρόεδρος της ΑΝΕΚ LINES Σπύρος Πρωτοπαπαδάκης έχοντας μόλις δωρίσει ένα καλαίσθητο κουτί με προϊόντα ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ στην Πρόεδρο του ΝΟΧ Χαρά Μυλωνάκη

Ενδεικτικό της φετινής πορείας τα 110 μετάλλια στο Κάνοε Καγιάκ Σπριντ και SUP (44 χρυσά, 40 ασημένια και 26 χάλκινα) που ανέδειξαν το Ναυτικό Όμιλο Χανίων – ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ Πρωταθλητή Ελλάδος στην Γενική Βαθμολογία σωματείων της ΕΟΚΚ.

Αξίζει να επισημανθεί ότι εντυπωσιακή ήταν για το 2018 η συγκομιδή και των Special Olympics Κανόε Καγιάκ του ΝΟΧ που κατέκτησαν συνολικά 42 μετάλλια (13 χρυσά, 17 ασημένια, 12 χάλκινα).

 05.JPG
Ο Έφορος του ΝΟΧ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ Νίκος Κουριδάκης (δεξιά) έχοντας επιδώσει τιμητική πλακέτα στον Κώστα Δασκαλάκη για τις διακρίσεις του στου Παγκόσμιους Αγώνες

 06.JPG
Η Άννα Νικολακάκη, Υπεύθυνη Χορηγιών της ΑΝΕΚ έχοντας μόλις προσφέρει μία βυζαντινή εικόνα στον Ρούσσο Κοτσιφάκη για τις σπουδαίες επιτυχίες του στο Αμπού Ντάμπι

 07.JPG
Χαμογελαστός ο Προπονητής του ΝΟΧ - ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ Μανώλης Αγγελάκης έχοντας μόλις παραλάβει τοπικά προϊόντα "ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ" από τον Αντιπρόεδρο της ΑΝΕΚ LINES Σπύρο Πρωτοπαπαδάκη

Εκ μέρους της ΑΝΕΚ LINES, ο Αντιπρόεδρος της εταιρείας, Σπύρος Πρωτοπαπαδάκης, υπογράμμισε: «Όλοι εμείς στην ΑΝEK LINES, με ιδιαίτερη χαρά, ανανεώνουμε ως την Άνοιξη του 2020 την αρωγή μας στο Κανόε - Καγιάκ & στεκόμαστε έμπρακτα στο πλευρό του Ν.Ο. Χανίων. Με βαθιά πίστη στις προοπτικές των αθλητών μας, σας διαβεβαιώ ότι θα συνεχίσουμε με όσα μέσα διαθέτουμε να ενισχύουμε και να τιμάμε κάθε προσπάθεια που φέρνει στο προσκήνιο τις αξίες, τις αρχές και το όνομα του τόπου μας».

 08.JPG
Συμβολικά δώρα από την ΑΝΕΚ και το ΝΟΧ για τους νικητές των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics του Αμπού Ντάμπι

Η Πρόεδρος του Ν.Ο.Χανίων, Χαρά Μυλωνάκη, δήλωσε: «Ο Ν.Ο. Χανίων, έχει εδώ και χρόνια ξεχωρίσει στο άθλημα του Κανόε Καγιάκ. Ευχαριστούμε από καρδιάς την ΑΝΕΚ LINES, που σχεδόν 20 χρόνια στέκεται σταθερά στο πλευρό μας, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην εξέλιξη του αθλήματος αλλά και στις διακρίσεις του Ομίλου μας, που κάνουν περήφανη όλη την Κρήτη».

Στη συνέχεια ο Προπονητής της ομάδας Κανόε Καγιάκ του Ν.Ο.Χανίων Μανώλης Αγγελάκης, τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο Ν.Ο.Χανιών και οι αθλητές του σταθερά τα τελευταία χρόνια διακρίνονται σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Αυτός είναι ο καθημερινός αγώνας όλων μας, ένας αγώνας στον οποίο από το 2000 η ΑΝΕΚ LINES είναι πολύτιμος συνοδοιπόρος, θερμός υποστηρικτής και αναπόσπαστο μέλος της ομάδας και της επιτυχίας μας. Αποτελεί ουσιαστικά τον στυλοβάτη μας και την ευχαριστούμε θερμά για αυτό».

Στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου, τιμήθηκαν οι Χανιώτες αθλητές του Τμήματος, Ρούσσος Κοτσιφάκης και Κώστας Δασκαλάκης που διέπρεψαν στους Παγκόσμιους Αγώνες των Special Olympics τον Μάρτιο του 2019 στο Άμπου Ντάμπι.

 09.JPG
Αναμνηστική φωτογραφία λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης – ανακοίνωσης της ανανέωσης της Χορηγίας με το Τμήμα Κανόε Καγιάκ του ΝΟΧ και της βράβευσης των Κώστα Δασκαλάκη και Ρούσσου Κοτσιφάκη

Αποσπώντας τέσσερα μετάλλια, ένα χρυσό, δύο ασημένια και ένα χάλκινο στο Κανόε Καγιάκ, οι αθλητές που ξεχώρισαν στην μεγαλύτερη διοργάνωση του παγκόσμιου αθλητισμού, χειροκροτήθηκαν θερμά από τους παρευρισκόμενους, μεταφέροντας μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας.

Η ΑΝΕΚ LINES, με αφοσίωση και συνέπεια, ενισχύει σε όλη της τη διαδρομή στην πράξη κάθε πρωτοβουλία που αναδεικνύει τα αθλητικά ιδεώδη. Η εταιρεία, στηρίζοντας παραδοσιακά το Κανόε Καγιάκ, συμβάλλει με όσα μέσα διαθέτει στην εξέλιξη του αθλήματος, τιμώντας κάθε προσπάθεια που προάγει το «ευ αγωνίζεσθαι» και το δυναμικό κρητικό αθλητικό πνεύμα.

Εγγραφή στο Νewsletter
{{errorMsgs[0]}} {{successMsgs[0]}}
Εγγραφή