1. Καταγραφή στοιχείων ζώων συντροφιάς. Ενημερωθείτε >>> 
  2. Επιπρόσθετα μέτρα κατά την μεταφορά οχημάτων χρήσης εναλλακτικών καυσίμων (AFVs) με Ε/Γ-Ο/Γ πλοία. Ενημερωθείτε >>>

Ταξιδέψτε με ANEK LINES και σερφάρετε με το αναβαθμισμένο WiFi On Board

H ANEK LINES, με πυξίδα την παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους επιβάτες, εξελίσσει την ταξιδιωτική εμπειρία φέρνοντας αναβαθμισμένο WiFi On Board σε συνεργασία με την TELENOR MARITIME, εταιρεία διεθνούς κύρους, που εγγυάται δυνατή και γρήγορη διαδικτυακή πλοήγηση καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Οι επιβάτες της ΑΝΕΚ LINES που ταξιδεύουν στα Χανιά με το δημοφιλή “ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ”, ή στην Ανκόνα με τον πρωταθλητή “OLYMPIC CHAMPION”, θα μπορούν να σερφάρουν on board, σε κάθε σημείο των πλοίων, επιλέγοντας την σύνδεση που τους ταιριάζει. Η υπηρεσία θα είναι άμεσα διαθέσιμη και στα πλοία HELLENIC SPIRIT & ASTERION II, που ταξιδεύουν στις γραμμές της Αδριατικής.

Εύκολα, γρήγορα κάθε επιβάτης παραμένει online, κατά την διάρκεια του ταξιδιού, έχοντας την δυνατότητα να διασκεδάσει, να ενημερωθεί ή ακόμα και να δουλέψει εν πλω, μέσα από το laptop, το tablet ή το κινητό του, συνδυάζοντας το όμορφο ταξίδι με το διαδικτυακό σερφάρισμα.

Οι ταξιδιώτες θα έχουν έτσι την ευκαιρία να πλοηγηθούν στο διαδίκτυο, να εργαστούν ή να διασκεδάσουν χαλαρώνοντας στο ζεστό περιβάλλον των σαλονιών ή στις ευρύχωρες μοντέρνες καμπίνες των πλοίων μας, απολαμβάνοντας καφέ, ποτό και γευστικά σνακς, στα άνετα Café των πλοίων, είτε δοκιμάζοντας νόστιμα πιάτα με εξαιρετικές κρητικές και μεσογειακές γεύσεις στα Self Service Restaurant ή στα Α la Cart Restaurant, πάντα με την φιλόξενη υπογραφή της ΑΝΕΚ LINES.

Η ΑΝΕΚ LINES, πιστή στη δέσμευσή της να γεφυρώνει κάθε προορισμό, εκσυγχρονίζει την πρόσβαση στη μεγάλη online κοινότητα σε όλους τους χώρους των πλοίων της, μέσα από την πρωτοποριακή συνεργασία με την TELENOR MARITIME.

Η TELENOR MARITIME αποτελεί κορυφαίο διεθνή φορέα στην παροχή τηλεπικοινωνιών εν πλω. Η εταιρεία, με εξελιγμένη και σύγχρονη τεχνολογία, αξιοποιώντας τεχνογνωσία χρόνων, καθιστά εφικτή την αξιοποίηση κινητών τηλεπικοινωνιακών συσκευών τόσο στη θάλασσα, όσο και στην ξηρά.

Οι ταξιδιώτες μπορούν να αγοράσουν online το πακέτο δεδομένων που επιθυμούν συνδεόμενοι στο www.getwifi.no, ή να το βρουν ως προπληρωμένο Voucher στα bars reception και στις s των πλοίων.

Η νέα παροχή σύντομα θα είναι διαθέσιμη και στα υπόλοιπα πλοία του στόλου της εταιρείας στις γραμμές της Κρήτης, των Κυκλάδων και του Αιγαίου.

Πάντα με την ταξιδιωτική σφραγίδα της ΑΝΕΚ LINES

Εγγραφή στο Νewsletter
{{errorMsgs[0]}} {{successMsgs[0]}}
Εγγραφή