1. Καταγραφή στοιχείων ζώων συντροφιάς. Ενημερωθείτε >>> 
  2. Επιπρόσθετα μέτρα κατά την μεταφορά οχημάτων χρήσης εναλλακτικών καυσίμων (AFVs) με Ε/Γ-Ο/Γ πλοία. Ενημερωθείτε >>>
EN
Εγγραφή / Σύνδεση

Εγγραφή

Με την εγγραφή σου στην υπηρεσία Single Sign On σε καλωσορίζουμε στο ενιαίο ψηφιακό περιβάλλον της Attica Group, όπου μπορες να απολαμβάνεις ακόμα περισσότερα!

  • Με την εγγραφή σου έχεις πρόσβαση στα website των Superfast Ferries, Βlue Star Ferries, Hellenic Seaways, Anek Lines & Seasmiles και χρησιμοποιώντας τα ίδια στοιχεία (email & κωδικό πρόσβασης) συνδέεσαι παντού.
  • Τα στοιχεία σου συμπληρώνονται αυτόματα κατά την κράτηση, ώστε να την ολοκληρώνεις πιο γρήγορα και πιο εύκολα.
  • Για να βλέπεις όλα σου τα ταξίδια, οργανωμένα σε ένα μόνο σημείο. Όσα έχεις προγραμματίσει, αλλά και όλα όσα έχεις ήδη πραγματοποιήσει. Και αν είσαι μέλος Seasmiles, για να έχεις την πλήρη εικόνα του λογαριασμού σου.

Σύνδεση Μέλους

Πραγματοποίησε είσοδο εάν έχεις κάνει ήδη εγγραφή στα site Superfast Ferries, Blue Star Ferries & Hellenic Seaways ή εάν είσαι μέλος του SeaSmiles logo

ΑΝΕΚ LINES : ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΟΥΡΑΪΤΗ

 Picture5.png

Στον καπετάν Βαγγέλη Στουραΐτη, πλοίαρχο του ΕΒ/ΟΓ «ΠΡΕΒΕΛΗΣ», της ΑΝΕΚ LINES, απονεμήθηκε ένα ακόμα βραβείο, κατά την διάρκεια μίας σεμνής τελετής, που πραγματοποιήθηκε ανήμερα του Αγίου Νικολάου, στο Λιμεναρχείο Θήρας.

Αφορμή της τιμητικής αυτής διάκρισης του καπετάν Βαγγέλη η προσφορά του στην Ελληνική Ναυτιλία και η αγαστή συνεργασία του με την υπηρεσία του Λιμεναρχείου Θήρας. 

Την τιμητική πλακέτα στον καπετάν Στουραΐτη επέδωσε ο Λιμενάρχης Θήρας, Αντιπλοίαρχος Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοπλοΐας, κος Μάκης Βασαλάκης, παρουσία εκπροσώπων από το χώρο της ναυτιλίας, του Υπουργείου Ναυτιλίας και τοπικών φορέων.

 Picture6.png

Στην μακρά σειρά των βραβευθέντων πλοιάρχων της ΑΝΕΚ LINES, μεταξύ των οποίων οι καπετάν Αποστολάκης, Περιστεράκης, Κολλυδάς, Κορρές, Παπαγεωργίου και τόσοι άλλοι, προσετέθη και ο καπετάν Βαγγέλης, ο οποίος ανέφερε ότι :

«Για όλους εμάς που ζούμε στη θάλασσα, η σχέση μας με τα νησιά της Ελλάδας είναι ιδιαίτερη, γιατί αποτελούν προορισμό και αφετηρία στο διαρκές ταξίδι μας, σε καλούς και άσχημους καιρούς, χειμώνα - καλοκαίρι”. Εξέφρασε την υπερηφάνεια του, που ως Έλληνας ναυτικός και ως καπετάνιος σε πλοίο της ANEK LINES, ταξιδεύει σε δύσκολα λιμάνια και ευχήθηκε στους συνάδελφους του ναυτικούς καλά και ασφαλή ταξίδια & στους κατοίκους της Σαντορίνης και όλων των ελληνικών νησιών καλές γιορτές.

Για την ΑΝΕΚ LINES, η βράβευση του πλοιάρχου του «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» αποτελεί σημαντική αναγνώριση της αφοσίωσης, της σκληρής δουλειάς και των αξιών των ανθρώπων της εταιρείας, αλλά και της ναυτιλίας εν γένει, που μας κάνει περήφανους διεθνώς και αποτελεί πυλώνα της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.



Επιβεβαίωση Email

Παρακαλούμε συμπλήρωσε τον μοναδικό κωδικό που έλαβες στο email σου: {{values.Email}}
Σε περίπτωση που δεν έλαβες τον κωδικό, παρακαλούμε πάτησε παρακάτω για την επαναποστολή του.
{{otpRemaingTimeFormatted}}
Επαναποστολή κωδικού
Εγγραφή στο Νewsletter
Η εγγραφή στο newsletter ολοκληρώθηκε επιτυχώς.
Εγγραφή