Έκπτωση Κοινωνικού Τουρισμού 2022-23 – Γραμμές Κρήτης

H ΑΝΕΚ LINES στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες ανάκαμψης του εσωτερικού τουρισμού της χώρας και ενίσχυσης της τουριστικής δραστηριότητας, καθώς και της νησιωτικής οικονομίας και συμμετέχει στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2022 - 2023, παρέχοντας έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των δικαιούχων του προγράμματος.

   

Η έκπτωση ισχύει στα εισιτήρια ενός μόνο ταξιδιού μετάβασης και επιστροφής, από 01.08.22 έως 31.07.23, στις γραμμές Χανίων και Ηρακλείου, που εξυπηρετούν τα πλοία της ANEK LINES και της Blue Star Ferries.

   

H παροχή ισχύει με τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

  • Ισχύει για κρατήσεις από 01.08.22.
  • Ισχύει μόνο για εισιτήρια οικονομικής θέσης ή αριθμημένου καθίσματος για όσα πλοία δεν διαθέτουν οικονομική θέση.
  • Ισχύει και στις ενδιάμεσες διαδρομές.
  • Δεν ισχύει για αγορά εισιτήριου ιδιωτικής χρήσης (ΙΧ) οχημάτων.
  • Η παροχή δεν είναι αθροιστική και δεν συνδυάζεται με άλλες εμπορικές εκπτώσεις ή προσφορές.
  • Η έκδοση των εισιτηρίων γίνεται ταυτόχρονα με την κράτηση θέσης.
  • Σε περίπτωση απώλειας των εισιτηρίων, θα ακολουθείται η ισχύουσα πολιτική της εταιρείας μας.
  • Τα εισιτήρια μπορούν να ακυρωθούν, να μεταφερθούν σε άλλη ημερομηνία ή να μετατραπούν σε ανοικτής ημερομηνίας με βάση την ισχύουσα πολιτική της εταιρείας μας.
 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση που επιθυμείτε ακύρωση εισιτηρίου, θα πρέπει απαραιτήτως να ακυρωθούν και τα δυο σκέλη του ταξιδιού (μετάβαση και επιστροφή). Σε διαφορετική περίπτωση, ο κωδικός επιταγής ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) θα εμφανίζεται ήδη χρησιμοποιημένος και δε θα έχετε την δυνατότητα να τον επαναχρησιμοποιήσετε σε μελλοντικό ταξίδι.

 

Ο κωδικός της επιταγής κοινωνικού τουρισμού παύει να ισχύει κατά την έκδοση των εισιτηρίων και δεν δύναται να επαναχρησιμοποιηθεί. Η ημερομηνία λήξης όλων των επιταγών κοινωνικού τουρισμού είναι 31/07/2023 και μετά την αναφερόμενη ημερομηνία, καμία επιταγή δεν δύναται να χρησιμοποιηθεί.

Η μετάβαση και επιστροφή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί μετά την 31/07/2023.

 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παροχή της ανωτέρω έκπτωσης είναι η επίδειξη της «Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού – Ακτοπλοϊκής Μετακίνησης», η οποία σας παρέχεται από τη ΔΥΠΑ, τόσο κατά την έκδοση των εισιτηρίων από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία, όσο και κατά την επιβίβαση στο πλοίο. Η επίδειξη της εκτυπωμένης επιταγής είναι απαραίτητη και στις δύο διαδρομές (μετάβασης και επιστροφής).

   

Διευκρινίζεται, ότι η έκπτωση «ΔΥΠΑ ΑΜΕΑ 100%» χορηγείται σε άτομα με Ειδικές Ανάγκες, με ποσοστό αναπηρίας 50% και άνω και η έκπτωση «ΔΥΠΑ ΠΑΙΔΙ 80%» σε παιδιά ηλικίας από 5 έως 10 ετών.

 

Για έκδοση εισιτηρίων, μπορείτε να απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή στο τμήμα κρατήσεων στο τηλ.: 210 41 97 400.

Plusieures Destinations
clear
keyboard_arrow_down
keyboard_arrow_down
date_range
date_range
people
directions_car
pets

d autres promotions
arrow_upward