Έκπτωση νεοεισαχθέντων φοιτητών και των οικογενειών τους – Γραμμές Κρήτης

Η ΑΝΕΚ LINES στηρίζει τους επιτυχόντες μαθητές των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023, έως ότου αποκτήσουν την φοιτητική τους ταυτότητα παρέχουν τις ακόλουθες εκπτώσεις, στις γραμμές Χανίων και Ηρακλείου, για τις πρώτες τους μετακινήσεις για την εγγραφή τους και την εύρεση κατοικίας.
  • 50% έκπτωση σε όλες τις θέσεις επιβατών, εκτός από τις Καμπίνες LUX.
  • 20% έκπτωση στα ΙΧ οχήματα και τις Μοτοσυκλέτες.
  Οι ίδιες εκπτώσεις ισχύουν και για τις οικογένειες αυτών, εφόσον συνοδεύουν τον επιτυχόντα. Η έκπτωση παρέχεται και στην επιστροφή τους χωρίς τον επιτυχόντα, εφόσον έχουν ταξιδέψει μαζί του στην μετάβαση, με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζόμενου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023» ή φωτοτυπίας αυτού, και των αποτελεσμάτων επιτυχούς εισαγωγής 2023, όπως αυτά φαίνονται από το https://results.it.minedu.gov.gr/.
  • Η έκπτωση ισχύει από 31/07/2023 έως 31/10/2023.
  • Η έκπτωση δεν ισχύει για καμπίνες LUX.
  • Οι εκπτώσεις δεν είναι αθροιστικές. Σε κάθε περίπτωση χορηγείται μία έκπτωση, η μεγαλύτερη σε ποσοστό.
  • Η έκπτωση θα παρέχεται με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023» και των αποτελεσμάτων επιτυχούς εισαγωγής 2023 όπως αυτά φαίνονται από το https://results.it.minedu.gov.gr/ , τόσο κατά την έκδοση των εισιτηρίων από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία όσο και κατά την επιβίβαση στο πλοίο. Η επίδειξη των παραπάνω είναι απαραίτητη και στις δύο διαδρομές.
  • Η έκπτωση παρέχεται ΚΑΙ στους υποψηφίους που επιλέχθηκαν με το 10% στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 (ως δικαιολογητικό θα προσκομίζεται η εκτύπωση Επιτυχούς Εισαγωγής).

Multi-Ports
clear
keyboard_arrow_down
keyboard_arrow_down
date_range
date_range
people
directions_car
pets

Other Offers
arrow_upward