25% ΛΕΣΧΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ – CAMPING CLUBS

  • Ισχύει μόνο στο ναύλο του οχήματος για τα μέλη επιλεγμένων* λεσχών αυτοκινήτου και αυτοκινούμενου τροχόσπιτου.
  • Η έκπτωση δεν ισχύει για τις κρατήσεις «Camping on Board» την ακόλουθη περίοδο: από Ανκόνα προς Ελλάδα από 01/07 έως και 15/08 από Ελλάδα προς Ανκόνα από 01/08 έως και 15/09.
  • Η έκπτωση ισχύει σε συνδυασμό με τις εκπτώσεις που ισχύουν για παιδιά, νέους και ενήλικες 60 ετών και άνω. Για παράδειγμα, το όχημα λαμβάνει την έκπτωση 25% και ο ενήλικας άνω των 60 ετών λαμβάνει την έκπτωση 20%.
  • Για την παροχή της έκπτωσης, το όχημα πρέπει να συνοδεύεται από ένα μέλος της λέσχης αυτοκινήτου ή αυτοκινούμενου τροχόσπιτου.
  • Οι δικαιούχοι της έκπτωσης οφείλουν να επιδεικνύουν την κάρτα μέλους της λέσχης κατά την έκδοση των εισιτηρίων και κατά το check – in στο λιμάνι.
  • Ισχύει για περιορισμένη διαθεσιμότητα.
* Για όλες τις κατηγορίες οχημάτων (και Open Deck) για τα μέλη της: ADAC, ACE, ARCD, FREEONTOUR, DCC DEUTSCHER CAMPINGCLUB, OEAMTC, ARBÖ AUTOMOBILE CLUB, CAMPING & CARAVANING CLUB, TCS, ACS, NKC, ANWB, FFCC, ACA, FFACCC, VLAAMSE KAMPERTOERISTEN VZW, TOURING CLUB ITALIANO, PLEINAIR, CONFEDERCAMPEGGIO σε όλα τα τροχόσπιτα οχήματα (και Open Deck) για τα μέλη της: CAMPER CLUB ITALIANO, VIAGGARE IN LIBERTA, TURISMO ITINERANTE, UNIONE CLUB AMICI, CAMPERLIFE, A.C.T. ITALIA, VIVICAMPER, MOTORHOMECLUB GREECE

Πολλαπλοί Προορισμοί
clear
keyboard_arrow_down
keyboard_arrow_down
date_range
date_range
people
directions_car
pets

Άλλες Προσφορές
arrow_upward