Η ΑΝΕΚ LΙΝΕS βάζοντας πάντα στο επίκεντρο όλους εσάς που επιλέγετε τα σύγχρονα πλοία της για τα ταξίδια σας και με σεβασμό στη Δημόσια Υγεία, απλοποιεί την διαδικασία έκδοσης εισιτηρίων με την αναβαθμισμένη υπηρεσία e-Τicket.

 

Απλά, γρήγορα και ανέπαφα

Kρατήστε τις αποστάσεις και αποκτήσετε ηλεκτρονικά τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια, από την άνεση του σπιτιού σας.

 

Πώς;

Σε μερικά μόνο βήματα από τον υπολογιστή, το tablet σας ή οποιαδήποτε smartphone συσκευή:

• Επισκεφθείτε το www.anek.gr

• Κάντε κράτηση των εισιτηρίων σας για έναν από τους προορισμούς της ANEK LINES σε Κρήτη και Νησιά Αιγαίου

• Επιβιβαστείτε στο πλοίο, με την επίδειξη του e-Ticket που θα λάβετε στο email σας (σε ηλεκτρονική μορφή είτε εκτυπωμένο).

 

Σημαντικό
Πριν από την επιβίβασή σας στο πλοίο, βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα ή το διαβατήριό σας ενώ θα πρέπει να προσκομίσετε και όλα τα απαραίτητα έγγραφα/δικαιολογητικά σε περίπτωση που δικαιούστε κάποια ειδική έκπτωση (φοιτητές, πολύτεκνοι, ΑμΕΑ κλπ.).

Ενημερωθείτε αναλυτικά εδώ για τα δικαιολογητικά και τις προϋποθέσεις της εκάστοτε έκπτωσης.

Για την διευκόλυνση της διαδικασίας επιβίβασης, σε κρατήσεις εισιτηρίων που περιλαμβάνουν 2 ή περισσότερους επιβάτες είναι σημαντικό ο κάθε επιβάτης να επιδείξει ξεχωριστά το δικό του εισιτήριο μαζί με τα όποια απαραίτητα έγγραφα.

 

Επιλέξτε τώρα το αγαπημένο σας λιμάνι και ελάτε να σας ταξιδέψουμε υπεύθυνα με τη μοναδική φιλοξενία, άνεση και πολυτέλεια των πλοίων της ANEK LINES.

 

Το ταξίδι αρχίζει εδώ: www.anek.gr/booking

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κεντρικό Τμήμα Κρατήσεων της ANEK LINES στο booking@anek.gr ή στο τηλέφωνο 210 41 97 400.

Newsletter Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας
Καταχώρηση