ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Η ΑΝΕΚ LINES είναι μια από τις ηγέτιδες δυνάμεις στην Ελληνική ναυτιλία με αξιόλογη παρουσία στις εγχώριες και διεθνείς γραμμές. Με πρωτεργάτες τους εργαζομένους της, που τη βοηθούν στην υλοποίηση των στόχων της, η ΑΝΕΚ διασφαλίζει την ανοδική της πορεία.

Οι άνθρωποί της ΑΝΕΚ σε ξηρά και θάλασσα με την υψηλή επαγγελματική κατάρτιση που διαθέτουν, την εμπειρία και την ικανότητά τους, την βοηθούν να διατηρεί το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα στη μακρόχρονη παρουσία της.

Αναγνωρίζοντας τη συμβολή των ανθρώπων της στην συνεχή ανάπτυξή της, η ΑΝΕΚ LINES προσφέρει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και αναβαθμισμένες παροχές. Επιπλέον, μεριμνά για την συνεχή κατάρτιση και ενημέρωση του ανθρώπινου δυναμικού της, γύρω από τα νέα δεδομένα στο γνωστικό τους αντικείμενο, με την διεξαγωγή εκπαιδευτικών και επιμορφωτικών σεμιναρίων και προγραμμάτων.Η εταιρεία ενδιαφέρεται για προσλήψεις ναυτικών των παρακάτω ειδικοτήτων για την στελέχωση των πλοίων της :

  • Θέσεις εργασίας για ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ

    Η Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Κρήτης (ΑΝΕΚ LINES) ζητεί για κάλυψη θέσεων εργασίας, ναυτικούς των κάτωθι ειδικοτήτων, Β’ και Γ’ Μηχανικούς, Ηλεκτρολόγους, Ναύτες, Μηχανοδηγούς, Θαλαμηπόλους, Επίκουρους, Α’, B’, Γ’ Μάγειρες, Χυτροκαθαριστές, Βοηθούς Φροντιστή, Μεταφορείς. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν βιογραφικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση nad@anek.gr ή να καλέσουν στο 210 4197592.

    Απαραίτητη προυπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι ναυτικού φυλλαδίου. Επιπλέον όσοι διαθέτουν ναυτικό φυλλάδιο κόκκινου χρώματος θα πρέπει να είναι κάτοχοι SSO και οι αξιωματικοί, εκτός των άλλων απαραίτητων εγγράφων, να διαθέτουν RO-RO (STCW).


Στείλτε μας το βιογραφικό σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα
Σημείωση: Για την απασχόληση σε πλοίο απαιτείται ΝΑΥΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

Προσωπικά Στοιχεία
Εκπαίδευση
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχείο
Newsletter Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας
Καταχώρηση