ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Η ΑΝΕΚ LINES είναι μια από τις ηγέτιδες δυνάμεις στην Ελληνική ναυτιλία με αξιόλογη παρουσία στις εγχώριες και διεθνείς γραμμές. Με πρωτεργάτες τους εργαζομένους της, που τη βοηθούν στην υλοποίηση των στόχων της, η ΑΝΕΚ διασφαλίζει την ανοδική της πορεία.

Οι άνθρωποί της ΑΝΕΚ σε ξηρά και θάλασσα με την υψηλή επαγγελματική κατάρτιση που διαθέτουν, την εμπειρία και την ικανότητά τους, την βοηθούν να διατηρεί το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα στη μακρόχρονη παρουσία της.

Αναγνωρίζοντας τη συμβολή των ανθρώπων της στην συνεχή ανάπτυξή της, η ΑΝΕΚ LINES προσφέρει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, αναβαθμισμένες παροχές και πρόσθετη ιατροφαρμακευτική κάλυψη. Επιπλέον, μεριμνά για την συνεχή κατάρτιση και ενημέρωση του ανθρώπινου δυναμικού της, γύρω από τα νέα δεδομένα στο γνωστικό τους αντικείμενο, με την διεξαγωγή εκπαιδευτικών και επιμορφωτικών σεμιναρίων και προγραμμάτων.Η εταιρεία ενδιαφέρεται για προσλήψεις ναυτικών των παρακάτω ειδικοτήτων για την στελέχωση των πλοίων της :

 • Ηλεκτρολόγος (όλων των βαθμίδων)

  Συμπλήρώστε τη παρακάτω φόρμα

 • Μηχανικός (όλων των βαθμίδων)

  Συμπλήρώστε τη παρακάτω φόρμα

 • Μηχανολόγος Μηχανικός

  Ζητείται Μηχανολόγος Μηχανικός/Marine Engineer απόφοιτος ανωτάτης σχολής με άριστη γνώση Αγγλικής και άριστη γνώση WINDOWS, EXCEL, WORD, AUTOCAD. Ηλικία έως 30 ετών. Δεύτερη ξένη γλώσσα θα αξιολογηθεί ανάλογα. Εμπειρία δεν είναι απαραίτητη. Απαιτείται 6μηνη προϋπηρεσία σε πλοίο η οποία δύναται να πραγματοποιηθεί και εντός της εταιρείας. Τα προσκομιζόμενα στοιχεία θα είναι εμπιστευτικά

  Υποβολή Βιογραφικών personnel@anek.gr

 • Πλοίαρχος (όλων των βαθμίδων)

  Συμπλήρώστε τη παρακάτω φόρμα


Στείλτε μας το βιογραφικό σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα
Σημείωση: Για την απασχόληση σε πλοίο απαιτείται ΝΑΥΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

Προσωπικά Στοιχεία
Εκπαίδευση
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχείο
Newsletter Εγγραφείτε και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας
Καταχώρηση